ESPNEWS Haber Portal, Haber Sistemi, Haber Sitesi Script - Pekonen: Bursaspor'dan korkmuyoruz
13 yaşındaki çocuk cinayet işledi
Erbilli alimlerden Suriye çağrısı
Mısır Dünya Bankasından 200 milyon $ alacak

Karakter boyutu :13 Punto15 Punto17 Punto19 Punto

Pekonen: Bursaspor'dan korkmuyoruz

Pekonen: Bursaspor'dan korkmuyoruz
Bursaspor’un, yarın kendi sahasında UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunun rövanş maçında karşılaşacağı Finlandiya’nın KuPS Kuopio Teknik Direktörü Esa Pekonen iddialı konuştu.
08.08.2012 / 23:43


Bursaspor’un, yarın kendi sahasında UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunun rövanş maçında karşılaşacağı Finlandiya’nın KuPS Kuopio Teknik Direktörü Esa Pekonen iddialı konuştu. Maçın oynanacağı Bursa Atatürk Stadı’nda düzenlediği basın toplantısında konuşan Pekonen, ilk maçtaki elde ettikleri 1-0’lık galibiyete rağmen yarınki maçı kazanmak için oynayacaklarını belirterek, ''Biz Bursaspor'dan korkmuyoruz çünkü bizim hayalimiz var ve bu hayali gerçekleştirmek istiyoruz'' dedi.

Pekonen, maçın oynanacağı Bursa Atatürk Stadı'nda futbolcusu Pyry Karkkoinen ile birlikte düzenlediği basın toplantısında, Bursaspor'un büyük bir takım olduğunu, oyuncularıyla birlikte hep büyük bir takımla oynamayı planladıklarını söyledi. Yarın akşam işlerinin kolay olmayacağının altını çizen Pekonen, "İlk maçta Bursaspor golü atamadı. 1-0 iyi bir avantaj fakat Bursaspor çok iyi ve kaliteli bir takım. Çok zor bir maç olacak. Biz tabiî ki sadece beraberlik için oynamayacağız. Bursaspor’un durumuna bakacağız. Belki defans yapmak zorunda kalacağız fakat beraberlik için oynamayacağız. Sahaya kazanmak için çıkacağız. UEFA Avrupa Ligi’nde iki deplasman maçı oynadık. İki maçta da gol attık. UEFA’daki üçüncü maçımız. Bu maçta da gol atmak istiyoruz. Güzel top oynamak istiyoruz. Bursaspor’da birçok iyi oyuncular var bizim oyuncularımız az para alıyor biz sadece güzel oyun ile kazanmak istiyoruz" dedi.

"HAYALİMİZİ GERÇEKLEŞTİRMEK İSTİYORUZ"

Bursaspor’dan korkmadıklarını ve kazanmak için savaşacaklarını anlatan Finladiyalı teknik adam şunları kaydetti: "Bursaspor’dan korkmuyoruz. Hayalimizi gerçekleştirmek istiyoruz. Bu yüzden savaşacağız. Bu hayali gerçekleştirmek için oynayacağız. Birçok takımlarla oynadık ama çok büyük takımlarla oynamak hayalimizdi. Şimdi büyük bir takıma karşı oynayacağız. Çim sahada oynamak daha iyi. Finlandiya’da deplasman maçlarımızın bir çoğunu çim sahada oynuyoruz. Bu yüzden alışığız. Zorluk çekmeyeceğiz. Stadyum çok güzel. Futbolcularımın birçoğu büyük stadyumlarda oynadılar bu yüzden tecrübeleri var. Yüzde olarak bir şey söylemem ama akıllı oynayıp turu geçeceğiz. Bizim turu geçme şansımız daha fazla."

Finlandiya ekibinin kaptanı Pyry Karkkainen ise taraftardan korkmadıklarını ifade ederek, ”Çok fazla seyircinin önünde oynamak bizim için daha iyi ve zevkli olacak. Turu geçen taraf biz olmak istiyoruz” dedi. Bursaspor’un Finlandiya’lı transferi Forsell hakkında da görüşlerini belirten Karkkainen, ”Forsell iyi bir oyuncu. Şutları çok iyi. Başarılı olacaktır." diye konuştu.
Takım kaptanı Pyry Karkkoinen, ''Bursaspor'un ateşli bir taraftar grubu var. Bu sizi endişelendiriyor mu?'' sorusuna ''Bu bizi korkutmuyor. Daha fazla seyircinin olması bizim için daha güzel. Biz de yarınik maç atmosferinden daha fazla zevk alacağız, daha istekli oynayacağız'' diye cevap verdi.
Bu haber toplam 210 defa okundu


YAZARLAR
2012-08-07 02:20:16
trtrtr