ESPNEWS Haber Portal, Haber Sistemi, Haber Sitesi Script - 13 yaşındaki çocuk cinayet işledi
13 yaşındaki çocuk cinayet işledi
Erbilli alimlerden Suriye çağrısı
Mısır Dünya Bankasından 200 milyon $ alacak

Karakter boyutu :13 Punto15 Punto17 Punto19 Punto

13 yaşındaki çocuk cinayet işledi

13 yaşındaki çocuk cinayet işledi
Pendik'te 13 yaşındaki çocuk kavga ettiği 20 yaşındaki komşusunu bıçaklayarak öldürdü.
08.08.2012 / 23:46


Pendik'te 13 yaşındaki çocuk kavga ettiği 20 yaşındaki komşusunu bıçaklayarak öldürdü. Kavganın tarafların annelerinin arasındaki tartışmadan çıktığı ileri sürüldü. Mahalle sakinleri, annesinin çocuğu cinayet işlemesi yönünde azmettirdiğini iddia etti.

Olay, Ahmet Yesevi Mahallesi Türkoğlu Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre, Sevilay Öztürk (38) ile Firuze Soysal birkaç gün önce kavga etti. İki kadın arasındaki tartışma bugün de devam etti. Öztürk'ün 13 yaşındaki oğlu M. C. Ö. ile Firuze Soysal'ın 20 yaşındaki oğlu Sezer Soysal arasında bu sebepten dün gece kavga çıktı. Kavgadan sonra eve gelen M. C. Ö. durumu annesine anlattı. İddiaya göre, olaya sinirlenen Sevilay Öztürk ekmek bıçağını 13 yaşındaki oğlunun eline verdi. Kavga ettiği Sezer Soysal'ı bıçaklamasını istedi. Bıçağı alan M. C. Ö. de Sezer Soysal'ın tekrar yanına giderek genci kalbinden bıçakladı. Ağır yaralanan Soysal, kaldırıldığı hastanede kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Cinayetin ardından soruşturma başlatan polis, cinayeti işleyen 13 yaşındaki M. C. Ö.'yü ve cinayeti azmettirdiği ileri sürülen anne Sevilay Öztürk'ü gözaltına aldı. Pendik Asayiş Büro Amirliği ve Çocuk Büro Amirliği'nde işlemleri tamamlanan anne ve oğlu Pendik Adliyesi'ne sevk edildi.

Kelepçeli olarak polis merkezinden çıkartılan Sevilay Öztürk'ün sürekli ağladığı ve yüzünü başörtüsü ile kapamaya çalıştığı görüldü.
Bu haber toplam 426 defa okundu


YAZARLAR
2012-08-07 02:20:16
trtrtr