ESPNEWS Haber Portal, Haber Sistemi, Haber Sitesi Script - Kaka ücretinde indirimi kabul etmiyor
13 yaşındaki çocuk cinayet işledi
Erbilli alimlerden Suriye çağrısı
Mısır Dünya Bankasından 200 milyon $ alacak

Karakter boyutu :13 Punto15 Punto17 Punto19 Punto

Kaka ücretinde indirimi kabul etmiyor

Kaka ücretinde indirimi kabul etmiyor
Real Madrid ile 3 yıllık daha anlaşması bulunan ve bu üç yıl için 9 milyon euro net para kazanacak olan Kaka zor günler yaşıyor.
21.06.2012 / 17:03


Milan Asbaşkanı Adriano Galliani'nin Madrid'de Kaka ve Higuain için masaya oturduğu fakat iki oyuncunun istediği rakamları karşılamaktan uzak olduklarını açıkladı. Galliani, 'İtalya ileİspanya'daki vergilendirme sistemi farklı. İki oyuncuyu da isteriz ama bizim şartlarımızda. Şu ortamda Kaka'nın Milan'a dönmesi imkansız' dedi.

Real Madrid'in Kaka'dan yüzde 25 oranında indirim istediği Kaka'nın ise bu teklifi kabul etmediği bildirildi.

Menajeri aracılığıyla kendisine kulüp arayan Kaka'ya şimdiye kadar Los Angeles ve Shanghai'den teklifler geldiği bildirildi. Kaka'nın Avrupa'da kalmak için şartları zorlayacağı 3 yıl için Milan'dan alacağı nakit parayı kendisine verecek bir takımın ortaya çıkması durumunda Avrupa'da kalacağı iddia edildi.

Daha önce bir Dubai takımının konuğu olarak İstanbul'da Çırağan'da kalan ve burada PSG ve Dubai takımıyla birlikte Galatasaray yöneticileri ile de bir araya gelen Kaka'nın menajeri Diego Kotscho'nun, Galatasaray'dan Real Madrid'in sağladığı ekonomik beklentiyi sağlamasını isteyeceği bildirildi.

Real Madrid'den yılda 3 milyon nakit para alan Kaka maç başına da 10 bin euro alıyor. Kaka 34 maçta Real forması giymesi durumunda Real'e maliyeti 6.2 milyon euro'yu buluyor.

(Milliyet)
Bu haber toplam 271 defa okundu


YAZARLAR
2012-08-07 02:20:16
trtrtr