ESPNEWS Haber Portal, Haber Sistemi, Haber Sitesi Script - "Kandil'e Türk bayrağı dikmeden PKK bitmez"
13 yaşındaki çocuk cinayet işledi
Erbilli alimlerden Suriye çağrısı
Mısır Dünya Bankasından 200 milyon $ alacak

Karakter boyutu :13 Punto15 Punto17 Punto19 Punto

"Kandil'e Türk bayrağı dikmeden PKK bitmez"

Devlet Bahçeli, PKK'nın uluslararası cinayet örgütüne döndüğünü belirtti: Türkiye üzerinde hesabı olan ülkeler bu kanlı hesabı yönetiyor.
26.06.2012 / 13:16


Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Kandil'in tepesine Türk bayrağı dikilmeden terörün sonlanması mümkün değildir. Bu tarihi görev AK Parti hükümetinin omuzlarındadır." ifadelerini kullandı.

Partisinin Meclis Grup toplantısında konuşan Bahçeli, Türkiye'nin güvenliği dirliği ve birliği alarm zilleri çaldığını ifade etti. Türkiye'nin iyi yönetilememenin sıkıntısını yaşadığını dile getiren Bahçeli, bölücü terörün vahşi eylemleri ve gelen şehit haberlerinin yürekleri dağladığını vurguladı.

"Anadolu'da barışa katkı vermediğimizi söyleyenler iyi bilsin ki, MHP Türkiye'nin bölünmesini sağlayacak hiç bir masaya oturmayacak ve yanından bile geçmeyecektir. Bizi masaya gelmemekle itham edenler, 2003'ten buyana toprağa düşen 1023 şehidin hesabını vermelidir." diyen Bahçeli, "Sorarım sizlere, biz daha fazla şehit gelmesi için mi masaya oturacağız? Türkiye'nin ikiye ayrılması için mi masaya oturacağız? Kürt kardeşlerimizi ayıranlarla elbette masaya oturmayacağız. Terör faaliyeti bölücülüğün sadece bir unsuru olup, insan kıyım makinesidir. Bölücü terörü koruyan kendi edepleri doğrultusunda koruyan uluslararası kuruluşlar herkes tarafından bilinmektedir. Adresleri belli ve ortada. Kuzey Irak'taki peşmerge reisi bir fitne olarak ortadadır. Erdoğan terörünü çözümü konusunda peşmerge reisine bakmakta. Her şeyden önce peşmerge ve onun gibi düşünen terör zebanileri bilmelidir ki aramızda başka bir milletin olması kesinlikle söz konusu değildir. Kandil'in görevlendirilmiş muhafızı, Türk milletine kefen biçenlere makas bilemektedir. Kandil'in tepesine Türk bayrağı dikilmeden terörün sonlanması mümkün değildir. Bu tarihi görev AK Parti hükümetinin omuzlarındadır. Bunun için Türk milleti kimseden izin alacak değildir. Kim ki yüreğimizi yakmaya cüret ediyorsa, bunları imha etmek Türk milletinin onur meselesidir." diye konuştu.
Bu haber toplam 70 defa okundu


YAZARLAR
2012-08-07 02:20:16
trtrtr