ESPNEWS Haber Portal, Haber Sistemi, Haber Sitesi Script - CHP'li Aksünger’in acı günü
13 yaşındaki çocuk cinayet işledi
Erbilli alimlerden Suriye çağrısı
Mısır Dünya Bankasından 200 milyon $ alacak

Karakter boyutu :13 Punto15 Punto17 Punto19 Punto

CHP'li Aksünger’in acı günü

CHP'li Aksünger’in acı günü
CHP İzmir Milletvekili Erdal Aksünger’in babası Ali Aksünger, tedavi gördüğü İstanbul Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi'nde hayatını kaybetti.
26.06.2012 / 13:17


Geçen pazartesi günü Tekirdağ’da fenalaşarak yoğun bakıma kaldırılan Aksünger, bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Yoğun bakımda kalbi duran ve makineyle tekrar çalıştırılan Aksünger’in kalbi, ikinciyi kaldıramadı. Erzincan doğumlu olan 72 yaşındaki Ali Aksünger, uzun süredir kalp yetmezliği tedavisi görüyordu. Aksünger, İstanbul Bağcılar Cemevi'nde düzenlenen törenin ardından, doğduğu yer olan Erzincan Çayırlı Yukarıkavaklı köyünde toprağa verildi.

Cenaze törenine CHP'li örgüt başkanları, milletvekilleri, belediye başkanları, STK yöneticileri ve diğer partililer katıldı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Erdal Aksünger’e telefonla taziyelerini bildirdi. CHP Genel Başkan Yardımcısı Osman Faruk Loğoğlu, Çiğli Belediye Başkanı Metin Solak ve Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı ise cenaze töreninde hazır bulundu.
Bu haber toplam 101 defa okundu


YAZARLAR
2012-08-07 02:20:16
trtrtr