ESPNEWS Haber Portal, Haber Sistemi, Haber Sitesi Script - Yıldırım: Metro çalışmalarında göçük yaşanabilir
13 yaşındaki çocuk cinayet işledi
Erbilli alimlerden Suriye çağrısı
Mısır Dünya Bankasından 200 milyon $ alacak

Karakter boyutu :13 Punto15 Punto17 Punto19 Punto

Yıldırım: Metro çalışmalarında göçük yaşanabilir

Yıldırım: Metro çalışmalarında göçük yaşanabilir
Ulaştırma, Denizcilik ve Habercilik Bakanı Binali Yıldırım, Ankara’da metro çalışması sırasında oluşan göçükle ilgili açıklamalarda bulundu.
26.06.2012 / 13:18


Yaşanan göçükle ilgili incelemenin savcılık tarafından yapıldığını ifade eden Bakan Yıldırım, "Çalışmalarda bu tür olaylar yaşanabilir. Bu normal bir şey. Araştırma inceleme yapılmadan ‘kim sebep olmuştur?' sorusuna da cevap aramak doğru değil." dedi.

Bakanlığın Konferans Salonu’nda yapılan Aydın-Çıldır Havalimanı kira sözleşmesi imza törenine katılan Bakan Binali Yıldırım’a, basın mensupları gündeme ilişkin sorula yönetti. Gazetecilerin “Göçükte yaşanan ihmalden kim sorumludur?" sorusuna Bakan Yıldırım, şöyle cevap verdi: "Bu konuyla ilgili soruşturma savcılık tarafından inceleniyor. İnceleme ve soruşturma başladı. Çalışmalar sırasında bu ve buna benzer olaylar beklenebilir. Ankara’nın yer altında çalışıyoruz. O bakımdan tedbirler almakla beraber, buna benzer olaylar gene de beklenebilir. Dünyada da böyledir. Bu normaldir. Şimdiden hemen sonucu nedir, kim sebep olmuştur, gibi sorulara araştırma inceleme yapmadan cevap vermek doğru değildir. "
Bu haber toplam 88 defa okundu


YAZARLAR
2012-08-07 02:20:16
trtrtr