ESPNEWS Haber Portal, Haber Sistemi, Haber Sitesi Script - Kamalak: Sayın Başbakan bu işi bitiremezsin çünkü...
13 yaşındaki çocuk cinayet işledi
Erbilli alimlerden Suriye çağrısı
Mısır Dünya Bankasından 200 milyon $ alacak

Karakter boyutu :13 Punto15 Punto17 Punto19 Punto

Kamalak: Sayın Başbakan bu işi bitiremezsin çünkü...

Kamalak: Sayın Başbakan bu işi bitiremezsin çünkü...
Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, ''Sayın Başbakan, siz terörü bitiremezsiniz. Çünkü tuttuğunuz yol, gittiğiniz yön yanlıştır'' dedi.
08.07.2012 / 01:31


Kamalak, partisinin Karabağlar ve Konak ilçe teşkilatlarının İhsan Alyanak Spor Salonu'nda düzenlenen sandık başkanları toplantısına katıldı.

Kamalak, yatırım yapmayan bir ülkenin fakirliği yenmesinin mümkün olamayacağını, sefalete çare bulamayacağını belirterek, Türkiye'de tüketim ekonomisi yerine üretim ekonomisini savunan tek partinin Saadet Partisi olduğunu savundu.

Türkiye'nin, dünyanın en kalabalık ordularından birine sahip olduğunu dile getiren Kamalak, ''Mehmetçik bizim, asker bizim, subay bizim ama ne yazık ki o askerimizin altındaki tank yabancı, bindiği jet yabancı, eğitim silahı yabancı. Biz diyoruz ki bu ülke tankını da topunu da otomobilini de uçağını da gemisini de yapabilecek güçtedir'' dedi.

Gözünün nuru evladını gönül rahatlığı ile askere gönderemeyen annelerin, babaların endişe duymakta haklı olduğunu savunan Kamalak, sözlerini şöyle sürdürdü:

''Bu ülkede daha fazla kan dökülmesini istemiyorsanız adres Milli Görüş'tür, Saadet Partisi'dir. Eğer başka bir parti çıkar da 'terörü biz önleyebiliriz' diyorsa mesela AK Parti çıkıp da 'terörü ben çözerim' diyorsa sormak isterim o zaman, Sayın Başbakan terörü sen önleyeceksin öyle mi? Peki neyi bekliyorsun? On yıldan bu yana tek başına hem de ezici çoğunlukla iktidarsın. Akan kanı durdurabilmek için, annelerin gözyaşlarını silebilmek için kaç yıl daha iktidarda kalman gerekiyor ve kaç milletvekiline sahip olman icap ediyor? Hayır, siz terörü bitiremezsiniz. Çünkü tuttuğunuz yol, gittiğiniz yön yanlıştır. Sunduğunuz reçete bu milletin derdine deva olacak bir reçete değildir.''

Mustafa Kamalak, şehit sayısının her geçen gün yükseldiğini ifade ederek, ''İktidar sahibi kardeşlerimiz Batı ile el ele vermek suretiyle terörü önlemek istiyorlar. Peki teröristlerin elindeki silahı onlara veren kim? Batılı dostlarımız değil mi?''  dedi.
Bu haber toplam 64 defa okundu


YAZARLAR
2012-08-07 02:20:16
trtrtr