ESPNEWS Haber Portal, Haber Sistemi, Haber Sitesi Script - Bitlis’te çatışma: 3 asker yaralandı
13 yaşındaki çocuk cinayet işledi
Erbilli alimlerden Suriye çağrısı
Mısır Dünya Bankasından 200 milyon $ alacak

Karakter boyutu :13 Punto15 Punto17 Punto19 Punto

Bitlis’te çatışma: 3 asker yaralandı

Bitlis’te çatışma: 3 asker yaralandı
Bitlis'in Tatvan ilçesine bağlı Han Elmalı köyü civarında ve köye yakın kırsalda güvenlik güçleri ile PKK terör örgütü mensupları arasında çatışma çıktığı öğrenildi.
08.07.2012 / 01:32


Bitlis’in Tatvan ilçesine bağlı Han Elmalı ve Küçüksu köyü kırsallarında PKK’lı bir grup terörist ile çıkan çatışmada ilk belirlemelere göre 3 asker yaralandı. Yaralanan askerler Bitlis Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.
    
Konuyla ilgili Bitlis Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada Küçüksu köyü kırsalında bölücü terör örgütü mensuplarıyla çıkan çatışmada 3 askerin yaralandığı belirtildi. Bölgede operasyonların devam ettiğinin kaydedildiği açıklamada çatışma bölgesine çok sayıda güvenlik gücünün sevk edildiği kaydedildi.
    
ÇATIŞMA BÖLGESİ, ASKERİN KURTARILDIĞI BÖLGE
   
 Öte yandan çatışmanın meydana geldiği bölgenin PKK tarafından 21 Haziran günü, Bitlis - Diyarbakır karayolu üzerinde bulunan Buzlupınar mevkiinde PKK’lılar tarafından Konyalı iki öğretmenle birlikte kaçırılan Asker Vahdettin Kaya’nın tutulduğu ve güvenlik güçleri tarafından geçtiğimiz günlerde yapılan operasyonla kurtarıldığı yer olduğu öğrenildi.
    
Sıcak temasın sağlandığı bölgede çatışmalar devam ederken, operasyona havadan ve karadan destek veriliyor.
Bu haber toplam 117 defa okundu


YAZARLAR
2012-08-07 02:20:16
trtrtr