ESPNEWS Haber Portal, Haber Sistemi, Haber Sitesi Script - İzmir'de kaçak akaryakıt ele geçirildi
13 yaşındaki çocuk cinayet işledi
Erbilli alimlerden Suriye çağrısı
Mısır Dünya Bankasından 200 milyon $ alacak

Karakter boyutu :13 Punto15 Punto17 Punto19 Punto

İzmir'de kaçak akaryakıt ele geçirildi

İzmir'de kaçak akaryakıt ele geçirildi
İzmir'de 80 bin litre kaçak akaryakıt ele geçirildi.
25.07.2012 / 15:25


İzmir Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, Aydın'ın Didim ilçesinde faaliyet gösteren bir firma adına tescilli serbest dolaşıma giriş beyannamesi ile ithal edilen eşyanın kaçak akaryakıt yapımından kullanılan baz yağ cinsi eşya olduğunun görülmesi üzerine eşyanın riskli olarak değerlendirildiği ve firmanın ithal edeceği baz yağ cinsi eşyalar ile araçların takibe alındığı belirtildi.

Firmanın faaliyet adresin Didim olmasına rağmen araçlarının İzmir'in Bornova ilçesindeki Pınarbaşı mevkisinde faaliyet gösteren başka bir iş yerine geldiği, iş yerinin ise büyük tanklarla adeta rafineri olarak hizmet verdiğinin tespit edildiği kaydedilen açıklamada, iş yerinden yük alan kamyonun Işıkkent mevkisindeki bir pompa marifetiyle kaçak akaryakıt satışı yapılan bir garaja getirilmesi sonucu İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatıyla operasyon yapıldığı bildirildi.

Operasyonda 79 bin 805 litre kaçak akaryakıt ve akaryakıt aktarımında kullanılan pompa düzenekleri ile 35 AH 5409 plakalı nakliye aracının ele geçirildiği, M.Ş.O, H.N, D.A, A.T, Y.Y. ve M.Ş. hakkında İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunulduğu ifade edildi.
Bu haber toplam 55 defa okundu


YAZARLAR
2012-08-07 02:20:16
trtrtr