ESPNEWS Haber Portal, Haber Sistemi, Haber Sitesi Script - Şehitin babası: Şemsiye olayı abartıldı
13 yaşındaki çocuk cinayet işledi
Erbilli alimlerden Suriye çağrısı
Mısır Dünya Bankasından 200 milyon $ alacak

Karakter boyutu :13 Punto15 Punto17 Punto19 Punto

Şehitin babası: Şemsiye olayı abartıldı

Şehitin babası: Şemsiye olayı abartıldı
Yüksekova'da düşen helikopterde şehit olan Regaib Şahin'in Sakarya'da düzenlenen cenaze töreninde yaşanan taziye çadırı skandalı ile ilgili konuşan baba Hayrettin Şahin; yaşananların abartıldığını söyledi.
25.07.2012 / 15:25


Hakkari Yüksekova'dan kalkan ve Dağlıca Deryan Tepe mevkiinde düşen helikopterde şehit olan Uzman Çavuş Regaib Şahin'in cenazesinde yaşanan taziye çadırı skandalının ardından konuşan aile; yaşananların abartıldığını dile getirdi.

Serdivan İlçesi Hacı Bayram Cami'nde öğlen namazına müteakip kılınan cenaze namazında, Şehit Regaib Şahin'in tabutu başına konulan kola ve dondurma firmalarına ait şemsiyeler büyük tepki çekerken; ulusal basında da geniş yer bulmuştu.

Yaşananların ardından konuşan baba Hayrettin Şahin, "O anda olmuş bir hata. Düzelttiler sonra. Herhangi bir şikayetimiz söz konusu değil. Yapılacak bir şey yok. Vatan sağ olsun. Herkes görevini yapmıştır. Bakanın yanında söylediklerim o anki acıyla söylenen bir laftı" dedi.



Regaib Şahin'in amcası Hurşit Şahin'de askerlerle ilgili hiçbir sıkıntılarının olmadığını dile getirerek, "Askerin kesinlikle hiçbir şeyi yoktur. Asker görevini yaptı. Sadece bazı ufak tefek sıkıntılar oldu. Onlarda aniden olan şeylerdi. Biz gereken şeyleri Bakanımıza söyledik. Eğer ki öğrenmek istiyorsanız Bakanımızın da vicdanında bir şey varsa Bakan açıklamayı yapsın. Konu abartıldı" diye konuştu.

Amca Şahin yaşananların ardından kendilerinin de hassaslaştıklarını belirterek, "Bu konuyla ilgili her şeyi bekliyoruz. Onun için biraz zor. Yoksa normal bir şey olsa trafik kazası olsa ya da yaşlı bir insan olsa bunların hiçbiri ne beklenir ne de onlar gelirdi. Bu olay küçük bir olay değil. O açıdan hassas olduğumuz bir nokta" şeklinde ifadeler kullandı.

Bu arada Serdivan Belediyesinin taziye çadırını Şahin ailesinin evinin önüne kurduğu kaydedildi.
Bu haber toplam 72 defa okundu


YAZARLAR
2012-08-07 02:20:16
trtrtr