ESPNEWS Haber Portal, Haber Sistemi, Haber Sitesi Script - AK Parti'den BDP'li ilçeye kültür merkezi desteği
13 yaşındaki çocuk cinayet işledi
Erbilli alimlerden Suriye çağrısı
Mısır Dünya Bankasından 200 milyon $ alacak

Karakter boyutu :13 Punto15 Punto17 Punto19 Punto

AK Parti'den BDP'li ilçeye kültür merkezi desteği

AK Parti'den BDP'li ilçeye kültür merkezi desteği
AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Doç. Dr. Abdülkerim Gök, BDP'li belediye başkanının yönettiği Ceylanpınar ilçesinde Kültür Merkezi yapımına ilişkin yaşanan yer sorunu konusunda çalışma başlattı.
25.07.2012 / 15:27


Ceylanpınar Belediyesi tarafından programa alınan Kültür Merkezi'nin yer sorununu Abdülkerim Gök çözdü. Milli Emlak tarafından tahsis edilen arsanın belediye tarafından Kültür Merkezi yapılması kaydıyla tahsis edilmesi için yetkililerle görüştüğünü ve bu konu hakkında sonuç alınması için destek verdiği açıkladı.

Gök, 'Biz AK Parti hükümeti olarak muhalefet belediyelerine kendi belediyelerimiz kadar destek sunmaktayız. Bunun da en somut örneği kendi belediyelerimize sunduğumuz bütçe desteği gibi, muhalefet belediyelerine de eşit bütçe desteği sunmaktayız. Ayrıca bizim için önemli olan insanlığa hizmettir. Bir gün milletvekili veya belediye başkanı olarak bizim yaptığımız siyaset son bulacaktır. Kalıcı olacak olan Ceylanpınar'dır. İnsanlar bizleri yapmış olduğumuz hizmetlerle anacaktır. İktidara geldiğimiz günden bugüne verdiğimiz desteğin bir benzerini de, bu kültür merkezinin yeri konusunda veriyoruz. Konuyla ilgili olarak Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik'le yapacağımız çalışmadan sonra Ceylanpınar Belediyesi'ni bilgilendireceğiz' dedi.
Bu haber toplam 54 defa okundu


YAZARLAR
2012-08-07 02:20:16
trtrtr