ESPNEWS Haber Portal, Haber Sistemi, Haber Sitesi Script - 3 kişiyi gasp eden 2 kişi tutuklandı
13 yaşındaki çocuk cinayet işledi
Erbilli alimlerden Suriye çağrısı
Mısır Dünya Bankasından 200 milyon $ alacak

Karakter boyutu :13 Punto15 Punto17 Punto19 Punto

3 kişiyi gasp eden 2 kişi tutuklandı

3 kişiyi gasp eden 2 kişi tutuklandı
Antalya'da 4 günde 3 kişinin parasını gasp eden, 1 kişinin çantasını kapkaç yöntemiyle çalan ve bir de yağma olayına karışan 2 kişi, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
25.07.2012 / 15:29


AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Zeytinköy bölgesindeki Aşık Veysel Caddesi'nde 4 gün önce kimliği belirsiz 2 kişi, işine gitmek için durakta servis bekleyen H.E. isimli kadının çantasını kapkaç yöntemiyle çaldı. Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlatırken olaydan 1 gün sonra aynı caddede 2 kişi tarafından bıçakla tehdit edilen Ş.A'nin parası ve cep telefonu gasp edildi. Aynı gün ve aynı caddede yürüyen H.Ö. ve S.A. isimli iki arkadaş da 2 kişi tarafından bıçakla tehdit edilerek paraları ve cep telefonları gasp edildi.

Olaydan 2 gün sonra da yine aynı cadde A.B. isimli kişi parası ve cep telefonu 2 kişi tarafından bıçakla tehdit edilerek gasp edildi. Olaylarla ilgili soruşturma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, olayları gerçekleştiren kişilerin eşkallerinin benzer olduğunu belirledi. Caddede güvenlik önlemleri alan polis ekipleri eşkale benzer olan H.K. ve A.D'yi gözaltına aldı. Müştekilerin teşhis ettiği zanlılar sorgularında suçlarını itiraf etti.

Zanlıların evlerinde yapılan aramalarda ise 500 gram esrar ve 230 uyuşturucu hap ele geçirildi.

Sorgularının ardından adliyeye sevk edilen zanlılar, ''Gasp, kapkaç ve yağma'' suçlamalarıyla tutuklandı.
Bu haber toplam 62 defa okundu


YAZARLAR
2012-08-07 02:20:16
trtrtr