ESPNEWS Haber Portal, Haber Sistemi, Haber Sitesi Script - Dersinden geçemediği profesörü bıçakladı
13 yaşındaki çocuk cinayet işledi
Erbilli alimlerden Suriye çağrısı
Mısır Dünya Bankasından 200 milyon $ alacak

Karakter boyutu :13 Punto15 Punto17 Punto19 Punto

Dersinden geçemediği profesörü bıçakladı

Dersinden geçemediği profesörü bıçakladı
Konya'da bir öğrencinin devamsızlık nedeniyle dersini geçemediği Selçuk Üniversitesi (SÜ) Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Maden'i bıçakladığı öne sürüldü.
25.07.2012 / 15:29


Konya Selçuk Üniversitesi Veteriner Fakültesi de yaşanan olayda iddaya göre veteriner fakültesi son sınıf öğrencilerin den 35 yaşındaki M.Fatih Uysal eksik olan dersinden geçmek için Veteriner fakültesindeki hocasını arayarak ders notları için randevu talep ettiği ve not istediğini söylemiş hocasından olumsuz cevap üzerine hocasıyla tartışma sırasında hocasının kolunu ve kaburgasını kırdığı ve 5 bıçak vurduğu öğrenildi.

Olay, dün öğleden sonra Konya Selçuk Üniversitesi Kampüsü Veterinerlik Fakültesi, İç Hastalıkları Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mehmet Maden'in odasında meydana gelmiş.

İddiaya göre, Veteriner Fakültesi öğrencilerinden M.Fatih Uysal (35) eksik notunu tamamlamak için hocası Prof. Dr. Mehmet Maden hocasını arayarak odasına gider dersinin kötü olduğunu not istediği öğrenildi olumsuz cevabını alan öğrencisi yanında getirdiği bıçakla hocasını 5 yerinden bıçakladı ve olay yerinden kaçtığı bildirildi.

 Yaralı olan Mehmet Maden hoca odasından çıkarak arkadaşlarından yardım istedi.

 Olay yerine çağrılan 112 acil servis ambulansı yaralı olan Mehmet Maden'i Konya Selçuk Üniversitesi Selçuklu Tıp Fakültesi acil servisine kaldırarak hemen ameliyata aldı.

Polisin yaptığı soruşturma kapsamında M.Fatih Uysalın Karaman Tarım il müdürlüğünde görev yaptığı ve babasını arayarak durumla ilgili bilgi verdiğini Akşam saat 21.00 da polise teslim olacağını belirtmiş.

Selçuk Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi İç Hastalıkları Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mehmet Madenin hayatı tehlikesinin devam ettiği belirtildi.

ZED HABER
Bu haber toplam 53 defa okundu


YAZARLAR
2012-08-07 02:20:16
trtrtr