ESPNEWS Haber Portal, Haber Sistemi, Haber Sitesi Script - Öğretmenler için dayalı döşeli hazır lojman
13 yaşındaki çocuk cinayet işledi
Erbilli alimlerden Suriye çağrısı
Mısır Dünya Bankasından 200 milyon $ alacak

Karakter boyutu :13 Punto15 Punto17 Punto19 Punto

Öğretmenler için dayalı döşeli hazır lojman

Öğretmenler için dayalı döşeli hazır lojman
Türkiye de ilk kez uygulanan proje ile Uludere’ye bağlı Andaç, Ortaköy, Yemişli, Dağdibi, Ortabağ, Gülyazı köylerinde ve Uludere merkezinde yapılan toplam 102 apart dairenin geçici kabulü yapıldı.
25.07.2012 / 15:30


Şırnak Valisi Vahdettin Özkan’ın girişimleriyle bütçe dışından, Milli Piyango İdaresi ve İstanbul Sanayi Odası ile yapılan görüşmeler sonunda, Milli Piyango İdaresi'nin reklam giderleri için ayırdığı finansman kullanılarak ihtiyaç olan bütün yerleşim yerlerine apart türü dayalı döşeli, öğretmenlerin sadece çantasını alıp yerleşebileceği lojmanların geçici kabulü yapıldı.

Uludere Kaymakamı Naif Yavuz, ilçeye bağlı Ortaköy’de 11 dairelik, Andaç köyünde 12 dairelik ve Yemişli köyünde 12 dairelik yapımı biten öğretmen lojmanlarının ve alınan mobilyaların denetimini yaptı. Bu lojmanların zor şartlarda hizmet vermeye çalışan öğretmenlerin daha rahat ve konforlu bir şekilde yaşamalarına imkan sağladığını belirten Kaymakam Yavuz, bu rahat yaşamın karşılığı olarak öğrencilere daha iyi eğitim verileceğini söyledi.

Kaymakam Naif Yavuz, “Öğretmen lojmanlarında bir evde olabilecek tüm eşyalar (mobilya ve beyaz eşyalar) mevcut olup her şey düşünülmüş durumdadır. Öğretmenlerin sadece şahsi eşyalarını alıp gelip kalabilecekleri bir ortam hazırlanmıştır. Vatandaşlara daha iyi ve kaliteli eğitim ve hizmet vermek birinci önceliktir.” dedi.
Bu haber toplam 119 defa okundu


YAZARLAR
2012-08-07 02:20:16
trtrtr