ESPNEWS Haber Portal, Haber Sistemi, Haber Sitesi Script - Kocaman'dan bir futbolcuya özel tebrik
13 yaşındaki çocuk cinayet işledi
Erbilli alimlerden Suriye çağrısı
Mısır Dünya Bankasından 200 milyon $ alacak

Karakter boyutu :13 Punto15 Punto17 Punto19 Punto

Kocaman'dan bir futbolcuya özel tebrik

Kocaman'dan bir futbolcuya özel tebrik
Vaslui'yi Romanya'da 4-1 yenerek Şampiyonlar Ligi'nde bir üst tura yükselmeyi başardan Fenerbahçe'de teknik direktör Aykut Kocaman maç sonrasında açıklamalarda bulundu.
08.08.2012 / 23:43


Vaslui'yi Romanya'da 4-1 yenerek Şampiyonlar Ligi'nde bir üst tura yükselmeyi başardan Fenerbahçe'de teknik direktör Aykut Kocaman maç sonrasında açıklamalarda bulundu.

Maçın kısa bir özetini yapan Kocaman; "Büyük sıkıntılar olmadı sahada. Bütün maça damgasını vuran topa hükmetme isteği ve becerisiydi. İlk 15 dakika bunu yaptık." sözlerini kullandı.

Penalto pozisyonunun maçın kırılma noktası olduğuna dikkat çeken Kocaman; "Penaltıda olmayan bir pozisyon ikinci duran topa geçti ve ve penaltı oldu. Volkan bizi daha fazla zorlanabileciğimiz durumdan rahat hale getirdi. Onu da tebrik ediyorum." sözleri ile Volkan'ı tebrik etti.

Takımın savunmada sorunları olduğuna yönelik gelen eleştiriye; "Bu işin en önemli tarafı takım savunmasıdır. Bu yükseltebilmek için Şampiyonlar Ligi'ndeki yüksek standart nedeniyle buna daha fazla ihtiyacımız var. Bunun için çalışacağız, çalışıyoruz da. Ancak futbolda antrenörlerin bir takım alışkanlıkları değiştirmesi kolay olmuyor." şeklinde yanıt veren Kocaman kadroda gittiği değişiklikle ilgili ise şu sözleri kullandı:

"Biraz farklı takım olacağını söylemiştim. Takımın daha agresif olmasını istiyordum. İlk maçta yumuşak kaldık. Hem dağıtım hem kullanım hem de rakipten top kapma konusunda etkisizdik. Rakibe uygun bir kadro çıkarmaya çalıştık ama önemli olan top oyuna girince ne olduğu. Top oyuna girince senaryo; bizim senaryomuz oldu. Her şeyden önce çok mutluyum. Artık Avrupa'da kaldık. İkinci aşama, şimdi rakibimizi bekleyip Şampiyonlar Ligi'ne adım atmak..."

Kocaman son olarak bir üst turla alakalı ise şöyle konuştu:

"Genelde seribaşı olmak istenir ama şu ara seribaşı olmak nispeten daha az avantajlı olmak gibi görünüyor. Yine de top sahadayken her şey belli oluyor."
Bu haber toplam 66 defa okundu


YAZARLAR
2012-08-07 02:20:16
trtrtr