ESPNEWS Haber Portal, Haber Sistemi, Haber Sitesi Script - Mısır'ın gol makinesi Elazığspor'da!
13 yaşındaki çocuk cinayet işledi
Erbilli alimlerden Suriye çağrısı
Mısır Dünya Bankasından 200 milyon $ alacak

Karakter boyutu :13 Punto15 Punto17 Punto19 Punto

Mısır'ın gol makinesi Elazığspor'da!

Mısır'ın gol makinesi Elazığspor'da!
Mısır futbolunun en önemli golcülerinden birisi olan Amr Zaki, Sanica Boru Elazığspor'la anlaştı.
08.08.2012 / 23:45


Süper Lig'in yeni ekiplerinden Sanica Boru Elazığspor, kadrosunu Mısır futbolunun en önemli golcülerinden Amr Zaki ile güçlendirdi.

Son olarak ülkesinde Zamalek forması giyen Zaki'nin kulübünden yapılan açıklamada 29 yaşındaki oyuncu için bordo-beyazlı ekibin 250 bin euro bonservis bedeli ödeyeceği ve anlaşmanın süresinin iki yılllık olduğu ifade edildi.

Perşembe günü Türkiye'ye gelecek olan Zaki'nin sağlık kontrolünün ardından resmi imzayı atarak takıma katılması bekleniyor.

Mısır Milli Takımında da forma şansı bulan Amr Hassan Zaki kariyerinde Wigan Athletic ve Hull City formaları giymişti. Disiplinsiz davranışları ile tanınan oyuncu 2008 yılında FIFA'nın golcüler sıralamasında kendisine 1 numarada yer bulmuştu. 

Zaki, futbola başladığı El Mansoura takımı ile çıktığı 20 maçta 20 gol atan Zaki ardından formasını giydiği ENPPI'de 64 maçta 27 gol, Zamalek'te 88 maçta 35 gol, Wigan'da 33 maçta 11 gol atma başarısı gösterdi. Mısır Milli Takımı'nda ise bu zamana kadar oynadığı 60 maçta 29 kez rakip fileleri havalandırdı.

MISIRDAN KAÇAN KAÇANA

Mısır'da geçtiğimiz sezon Al Ahli ve Al Masry takımları arasında oynanan maç sonrasında yaşanan olaylar nedeniyle ülkede 1 yıl boyunca futbol yasaklanmıştı. Bu kararın ardından ülkede forma giyen yıldız isimler de birer birer başka ülkelere transfer olmaya başlamıştı.
Bu haber toplam 64 defa okundu


YAZARLAR
2012-08-07 02:20:16
trtrtr