ESPNEWS Haber Portal, Haber Sistemi, Haber Sitesi Script - Vural: Hükümet PKK tarafından rehin alınmış
13 yaşındaki çocuk cinayet işledi
Erbilli alimlerden Suriye çağrısı
Mısır Dünya Bankasından 200 milyon $ alacak

Karakter boyutu :13 Punto15 Punto17 Punto19 Punto

Vural: Hükümet PKK tarafından rehin alınmış

Vural: Hükümet PKK tarafından rehin alınmış
MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, ''Malesef bugün Türkiye Cumhuriyeti siyaseti, hükümeti, demokrasisi, hukuk devleti PKK tarafından adeta rehin alınmıştır'' dedi.
21.06.2012 / 17:02


TBMM'de basın toplantısı düzenleyen Vural, ''Hakimiyet Kayıtsız Şartsız Milletin'' sözüne atıfta bulunarak bu egemenliği ortadan kaldırmak isteyenlere karşı mücadele eden güvenlik güçlerine yönelik saldırılarda 8 askerin şehit olduğunu hatırlattı.

Vural, millete çözüm dayatması yapıldığını belirterek, şöyle konuştu:

''Büyük Ortadoğu Projesi çerçevesinde Suriye'yi öncelikli mesele olarak gören hükümet, malesef Türkiye'nin birlik ve bütünlüğüne kasteden bölücü terör örgütünü birinci mesele olarak görmemektedir. 'Dicle'nin kıyısında bir kurt kuzuyu kapsa hesabı benden sorulur' diyen Başbakan'a sesleniyorum. Asıl sen her gün şahadet şerbetini içen kınalı kuzularımızın hesabını ver. Bunun sorumluluğunu hisset. Onları şehit edenlerle Oslo'da yaptığın kirli pazarlıkların hesabını ver.'Terör taviz, taviz terör' PKK'nın, AKP'nin şimdi de yeni CHP'nin taktiği haline geldi. PKK vuruyor, AK Parti açılım yapıyor, CHP açılım ortağı oluyor. Türkiye'yi nereye götürmek istiyorsunuz. Malesef bugün Türkiye Cumhuriyeti siyaseti, hükümeti, demokrasisi, hukuk devleti PKK tarafından adeta rehin alınmıştır. Bugün terörle mücadele değil, aslında terörün siyasal amaçlarına devleti ve milleti teslim etme gayretine girilmiştir. İşte terörü azdıran budur. PKK'nın silahlı olarak yapmadığını silahsız olarak yapması için bu millete çözüm dayatması yapıyorlar.''
Bu haber toplam 63 defa okundu


YAZARLAR
2012-08-07 02:20:16
trtrtr