ESPNEWS Haber Portal, Haber Sistemi, Haber Sitesi Script - Çolak'ın yüzü oğluma çok benziyor
13 yaşındaki çocuk cinayet işledi
Erbilli alimlerden Suriye çağrısı
Mısır Dünya Bankasından 200 milyon $ alacak

Karakter boyutu :13 Punto15 Punto17 Punto19 Punto

Çolak'ın yüzü oğluma çok benziyor

Çolak'ın yüzü oğluma çok benziyor
Uşak'ta beyin ölümü gerçekleşince organları bağışlanan 19 yaşındaki Tevfik Yılmaz'ın annesi Emine Yılmaz,
21.06.2012 / 17:03


Emine Yılmaz, oğlunun yüzünün nakledildiği Turan Çolak'ın görüntülerini evinde gazetecilerle birlikte internetten izledi.

Turan Çolak'ın oğluna çok benzediğini ifade eden Emine Yılmaz, ''Çok başarılı olmuş. Kaşı, gözü, bakışları, burnu aynen oğluma benziyor. Yavrum benim, hiç ameliyat olmuş gibi değil'' dedi.

Gözyaşlarını tutamayan Emine Yılmaz oğlunu dün gece rüyasında gördüğünü belirterek şunları kaydetti:

''Çocuğum ölmedi, kalbi ayrı yaşıyor yüzü ayrı yaşıyor, gözleri ayrı yaşıyor. Allah'ım herkese bu duyguyu nasip etsin. Dün gece oğlumu rüyamda gördüm, benimle uzun uzun konuştu. Şu an sanki karşımda onu görüyorum. Oğlumun organlarını başka annelerin acısı dinsin, evlatların feryadı bitsin diye bağışladım. Şimdi ne kadar doğru bir karar verdiğimizi bir kez daha görüyorum. Turan artık başı önde gezmeyecek. Yeni yüzüyle koca bir yaşam onu bekliyor. Bu mutluluk bana yeter. Oğlumu toprağın altına koymadım. Beş ananın evlat acısını dindirdim.''

Herkesin organ bağışına olumlu bakması gerektiğini ifade eden Yılmaz, ''Organ bağışı yaygınlaştıkça annelerin yüzü gülecek. Bizi organ bağışına ikna eden Uşak Organ Nakil Koordinatörü Dr. Zafer Aydın başta olmak üzere emeği geçen herkese canı gönülden teşekkür ediyorum'' dedi.

Uşak'ta beyin ölümü gerçekleşen 19 yaşındaki Tevfik Yılmaz'ın yüzü 15 Mayıs'ta gerçekleştirilen operasyonla Turan Çolak'a nakledilmişti.


Bu haber toplam 42 defa okundu


YAZARLAR
2012-08-07 02:20:16
trtrtr