ESPNEWS Haber Portal, Haber Sistemi, Haber Sitesi Script - Albay Kazım Çillioğlu'nun kemiğinde delik!
13 yaşındaki çocuk cinayet işledi
Erbilli alimlerden Suriye çağrısı
Mısır Dünya Bankasından 200 milyon $ alacak

Karakter boyutu :13 Punto15 Punto17 Punto19 Punto

Albay Kazım Çillioğlu'nun kemiğinde delik!

Albay Kazım Çillioğlu'nun kemiğinde delik!
Tunceli Jandarma Alay Komutanlığı görevini yürüttüğü 1994 yılında intihar ettiği iddia edilen Kazım Çillioğlu'nun kemikleri üzerinde ikinci kez inceleme yapıldı.
21.06.2012 / 17:03


AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Malatya Özel Yetkili Başsavcıvekilliği'nce, adli emanette muhafaza edilen Albay Kazım Çillioğlu'na ait kemikler Ankara Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Kemiklerde gerekli incelemeyi tamamlayan Ankara Adli Tıp Kurumu, hazırladığı raporu ve Albay Çillioğlu'nun kemiklerini Malatya Özel Yetkili Başsavcıvekilliği'ne geri gönderdi.

Raporda Merhum Albay'ın saç köklerinde arsenik olduğu belirtilen raporda, Çillioğlu'nun ''kürek kemiğinde delik'', ''kaburgalarında da kırık'' olduğu vurgulandı.

Öte yandan Ankara Adli Tıp Kurumu'nun Çillioğlu'nun Düzce'de açılan mezarı çevresinde alınan toprak örnekleri üzerinde de inceleme yaptığı öğrenildi.

Mezarı açıldıktan sonra İstanbul Adli Tıp Kurumu ve Malatya Özel Yetkili Başsavcıvekilliği'nce oluşturulan bilirkişi heyetince kemikler üzerinde incelemeler yapılmış, bilirkişi heyetince hazırlanan 62 sayfalık raporda Çillioğlu'nun öldürüldüğü belirtilmişti.

Daha önce İstanbul Adli Tıp Kurumu'nca hazırlanan raporda da Çillioğlu'nun saç köklerinde arsenik olduğu belirlenmiş, ''kürek kemiğinde delik'' ve ''kaburgalarında da kırık'' olduğu tespit edilmişti.
Bu haber toplam 51 defa okundu


YAZARLAR
2012-08-07 02:20:16
trtrtr