ESPNEWS Haber Portal, Haber Sistemi, Haber Sitesi Script - Hami Koç'tan gençlere tavsiyeler
13 yaşındaki çocuk cinayet işledi
Erbilli alimlerden Suriye çağrısı
Mısır Dünya Bankasından 200 milyon $ alacak

Karakter boyutu :13 Punto15 Punto17 Punto19 Punto

Hami Koç'tan gençlere tavsiyeler

Hami Koç'tan gençlere tavsiyeler
Her yıl düzenlenen Kariyer Zirvelerinin 2012 yılı organizasyonu İhlas Koleji Bahçelievler Kampüsü Konferans Salonu'nda başladı.
21.06.2012 / 17:03


Kendi alanında uzmanlaşmış akademisyenler, girişimciler, işadamları ve şirket yöneticilerinin "Hayata İlk Adım" konusu üzerine görüş ve öngörülerini paylaştığı zirve bu yıl da üniversiteli gençlere yol gösterici oluyor.

Zirvenin ilk gününe Mehmet Okyay, Prof. Dr. Mustafa Çetin Varlık, Türkiye Hastanesi İdari Koordinatörü Hayati Odabaşı,  Mahmut Group Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Küçükdoğan, İhlas Eğitim Kurumları Genel Müdürü Hami Koç, Selim Düzgün, Rahim Er, Prof. Dr. Ahmet Şimşirgil ve Hayati İnanç konuşmacı olarak katıldılar.

Hami Koç: "Sabretmezseniz başarıya ulaşamazsınız."

Üniversiteden yeni mezun olmuş ya da halen öğretimine devam eden gençlerin katılımıyla başlayan zirvede konuşmacı olarak kürsüye çıkan İhlas Eğitim Kurumları Genel Müdürü Hami Koç, anlattığı başarı hikayelerinde sabrın önemine dikkat çekti. "Sabretmezseniz ve çaba göstermezseniz başarıya ulaşamazsınız."diyen Koç, çok çalışarak ve emek sarf edildiği takdirde başarının da geleceğini ifade etti.

Zirveye katılan gençlerin çok değerli olduklarına söyleyen Koç, kariyer zirvesi gibi kendilerini geliştirebilecekleri bir organizasyonda bulundukları için kendilerini şanslı görmeleri gerektiğini söyledi.

Konuşmasının son bölümünü İhlas Koleji'nde yapılan çalışmalara ayıran Koç, İhlas Koleji'nin yapmış olduğu 3D Eğitimi, IPAD'li eğitim ve yabancı dil konusunda yapılan çalışmalarla dünyanın ilgisini çeken bir eğitim kurumu olduğunu vurguladı.

Konuşmasının sonunda Hami Koç'a Prof. Dr. Ramazan Ayvalı tarafından plaket takdim edildi.

Kariyer Zirvesi 2012 ikinci gününde WOW İstanbul Konferans Salonu'nda ünlü konuşmacıların katılımıyla devam edecek.
Bu haber toplam 63 defa okundu


YAZARLAR
2012-08-07 02:20:16
trtrtr