ESPNEWS Haber Portal, Haber Sistemi, Haber Sitesi Script - İşten çıkarılan THY işçilerinin gözü Arınç'ta
13 yaşındaki çocuk cinayet işledi
Erbilli alimlerden Suriye çağrısı
Mısır Dünya Bankasından 200 milyon $ alacak

Karakter boyutu :13 Punto15 Punto17 Punto19 Punto

İşten çıkarılan THY işçilerinin gözü Arınç'ta

İşten çıkarılan THY işçilerinin gözü Arınç'ta
Türk-İş Genel Mali Sekreteri Ergün Atalay ve Genel Eğitim Sekreteri Ramazan Ağar, THY'de işten çıkarılan personelin işe iadesine yönelik çalışma kapsamında Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ı ziyaret etti.
21.06.2012 / 17:04


Türk-İş'ten yapılan yazılı açıklamada, hava iş kolunda grev yasağının getirilmesinin ardından Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik ile Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'la grev yasağının kaldırılması ve personelin işe iadesi için görüşmeler yapan Türk-İş Yönetim Kurulu üyelerinin bugün de Arınç'ı ziyaret ettiği belirtildi.

Ziyarette hava iş koluna getirilen grev yasağının demokratikleşme çabalarına uygun olmadığına vurgu yapıldığı ifade edilen açıklamada, Atalay ve Ağar'ın Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a vekalet eden Arınç'tan, yasağın kaldırılması ve THY personelinin işe iadesi konusunda girişimde bulunması istendiği bildirildi.

Arınç'ın ise konuyu takip ettiklerini ve müspet sonucun alınması için girişimlerde bulunacağını belirttiği kaydedilen açıklamada, Türk-İş yönetiminin THY işçilerinin işe iadesi için girişimlerde bulunmayı sürdüreceği aktarıldı.

AA
Bu haber toplam 207 defa okundu


YAZARLAR
2012-08-07 02:20:16
trtrtr