ESPNEWS Haber Portal, Haber Sistemi, Haber Sitesi Script - Cübbeli Ahmet için 'yasak' talebi
13 yaşındaki çocuk cinayet işledi
Erbilli alimlerden Suriye çağrısı
Mısır Dünya Bankasından 200 milyon $ alacak

Karakter boyutu :13 Punto15 Punto17 Punto19 Punto

Cübbeli Ahmet için 'yasak' talebi

Cübbeli Ahmet için 'yasak' talebi
Cübbeli Ahmet, kapalı oturum ve yayın yasağı talebinde bulundu.
21.06.2012 / 17:06


'Cübbeli Ahmet' olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü’nün de sanıkları arasında bulunduğu davanın ilk duruşması başladı. Ünlü'nün avukatı kapalı oturum, kabul edilmemesi durumunda ise yayın yasağı talebinde bulundu.

İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmaya Ahmet Mahmut Ünlü'nün de aralarında bulunduğu 6’sı tutuklu 16 sanık katıldı.

Mahkeme Başkanı Mehmet Ekinci, kimlik tespiti için kürsüye çıkan Ünlü'ye annesinin ölümünden dolayı “Başınız sağ olsun, Allah rahmet etsin.” dedi. Ünlü de, “Sağolun, Allah razı olsun. İzin verdiğiniz için teşekkür ederiz.” karşılığını verdi.

Mahkeme Başkanı'nın mesleğini sorduğu Ünlü, ‘yazarım’ diye cevap verdi. Aylık geliri sorulan Ünlü, gelirinin 10 bin lira olduğunu belirtti. Ünlü, iki eşinden sekiz çocuk sahibi olduğunu kaydetti. Daha sonra diğer sanıkların da kimlik tespiti yapıldı.

Ünlü’nün avukatı Hulusi Yıldırım söz alıp, müvekkilinin toplumda bulunduğu konum dikkate alınarak duruşmanın kapalı yapılmasını, bu talep kabul edilmezse duruşmayla ilgili yayın yasağı konulmasını talep ettiklerini söyledi.


Bu haber toplam 54 defa okundu


YAZARLAR
2012-08-07 02:20:16
trtrtr