ESPNEWS Haber Portal, Haber Sistemi, Haber Sitesi Script - Polis, 3 gündür denizde ceset arıyor
13 yaşındaki çocuk cinayet işledi
Erbilli alimlerden Suriye çağrısı
Mısır Dünya Bankasından 200 milyon $ alacak

Karakter boyutu :13 Punto15 Punto17 Punto19 Punto

Polis, 3 gündür denizde ceset arıyor

Polis, 3 gündür denizde ceset arıyor
Polis, denizde hastaneye gideceğini söylerek evden ayrılan ve 3 gündür bulunamayan genci arıyor.
25.06.2012 / 17:40


Esenler'deki evinden hastaneye gitmek için ayrılan 21 yaşındaki Kudret Çelik'ten 3 gündür haber alamayan ailesi polise başvurdu. Mobese kameralarını inceleyen polis, kayıp gencin son olarak Samatya sahilinde olduğunu belirledi. Kayalıklarda elbiseleri bulunan genci bulmak için deniz polisi arama yapmaya başladı. Gencin anne ve babası ise aramaları endişeyle takip etti.

Kudret Çelik (21), geçtiğimiz Cuma günü İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne gideceğini söyleyerek evden ayrıldı. Cuma gecesi eve gelmeyen Çelik'in ailesi ,Cumartesi günü polise kayıp başvurusunda bulundu. Polis, 21 yaşındaki genci bulmak için hastane ve mobese kameralarını incelemeye aldı. Çalışma sonucunda polis, Kudret Çelik'in hastaneye uğradıktan sonra Samatya'daki sahile yöneldiğini belirledi.

'ELBİSELERİ KAYALIKLARDA BULUNDU'

İncelemelerini sürdüren polis, Kudret Çelik'in kıyafetlerini hastanenin yakınındaki sahilde, kayalıkların arasında buldu. Çelik'in denizde kaybolma ihtimali üzerine olay yerine deniz polisi çağırıldı. Deniz polisleri, dalgıç kıyafetlerini giyerek genci arama çalışması başlattı.

Kudret Çelik'in babası Bayram Çelik, "Oğlumuzdan haber alamayınca polise haber verdik. Polis, kamera kayıtlarını inceledi ve saat 10.50'de hastaneden çıktığını tespit etti. Kıyafetleri bulundu ama telefonu kayıp." diye konuştu.
Annesi Yeter Çelik de, "Bazı tahlilleri vardı. Cuma günü sabah hastaneye gitti. Hastaneden hemen sonra geleceğini söylemişti. Ama geri dönmedi." şeklinde konuştu. Kayıp gencin yakınları, Kadret Çelik'in yüzme bilmediğini söyledi.
Deniz polisinin araması sürüyor.

 
Bu haber toplam 54 defa okundu


YAZARLAR
2012-08-07 02:20:16
trtrtr