ESPNEWS Haber Portal, Haber Sistemi, Haber Sitesi Script - Sadık köpek, sahibinin başından ayrılmadı
13 yaşındaki çocuk cinayet işledi
Erbilli alimlerden Suriye çağrısı
Mısır Dünya Bankasından 200 milyon $ alacak

Karakter boyutu :13 Punto15 Punto17 Punto19 Punto

Sadık köpek, sahibinin başından ayrılmadı

Sadık köpek, sahibinin başından ayrılmadı
Kartal'da çıkan yangında dumandan etkilenen kadının köpeği bir an olsun başından ayrılmadı.
25.06.2012 / 17:41


Kartal’da, 2 katlı binada çıkan yangın sebebiyle binada mahsur kalan vatandaşlar, itfaiye ekipleri tarafından son anda kurtarıldı. Alevlerin arasından kaçıp dışarıya çıkmayı başaran bir kadın, yere düşüp bayıldı. Dumandan etkilenen kadın baygın halde yattığı sırada, köpeğinin kadının başından bir an bile ayrılmaması dikkat çekti.

Yalı Mahallesi Mine Sokak üzerinde bulunan 2 katlı binada, saat 14.00 sıralarında yangın çıktı. Alınan bilgiye göre, binanın giriş katında ikamet eden Fevziye Aslan, kızları Sena ve Serdem ile üst kattaki komşusuna oturmaya gitti. Yükselen yoğun dumanı fark eden bina sakinleri evlerini terk etmek istedi ancak dışarı çıkmayı başaramadı. Evi yanan Fevziye Arslan, yoğun dumana aldırmadan kendini dışarı attı.

İhbar üzerine yangın mahalline itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri hava tüpleriyle binaya girdi ve mahsur kalanları kurtarmaya çalıştı. İkinci katta mahsur kalan ev sahibi Sevgi Toprak ve Fevziye Aslan’ın kızları Sena ile Serdem’e ulaşan ekipler, bina sakinlerini maske takıp dışarı çıkardı.

KÖPEĞİ BAŞINDAN AYRILMADI

Alevlerin arasından dışarı çıkan Fevziye Aslan, birkaç metre sonra fenalaşarak yere yığıldı. Kadının köpeği, baygın halde yerde yatan sahibinin yanından bir an olsun ayrılmadı. Çevredekilerin uzaklaştırmaya çalışmasına aldırış etmeyen köpek, her defasında Fevziye Aslan’ın yanına geldi.

Aslan’ın kurtarılan kızları Sena ve Serdem de sağlık ekipleri tarafından müdahalesi yapılan annelerinin yanına gelerek gözyaşı döktü. Fevziye Aslan ilk müdahalesinin yapılmasının ardından sedye ile ambulansa taşınarak hastaneye götürüldü.

Yangından yara almadan kurtulan Sevgi Toprak, Fevziye Aslan’ın çocukları ile kendisinde misafirlikte olduğu sırada, alt kattan yoğun şekilde dumanların çıktığını, komşusunun ‘evim yanıyor’ diyerek kendisini dışarıya attığını söyledi.

Yangın mahallinde araştırma yapan polis ve itfaiye ekipleri, yangının çıkış sebebini araştırıyor.
Bu haber toplam 37 defa okundu


YAZARLAR
2012-08-07 02:20:16
trtrtr