ESPNEWS Haber Portal, Haber Sistemi, Haber Sitesi Script - Siirt'te saldırya uğrayan korucu hayatını keybetti
13 yaşındaki çocuk cinayet işledi
Erbilli alimlerden Suriye çağrısı
Mısır Dünya Bankasından 200 milyon $ alacak

Karakter boyutu :13 Punto15 Punto17 Punto19 Punto

Siirt'te saldırya uğrayan korucu hayatını keybetti

Siirt'te saldırya uğrayan korucu hayatını keybetti
Siirt'te cenaze defni için giderken teröristlerin açtığı ateşte ağır yaralanan köy korucusu Hüsamettin Kandemir, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
25.06.2012 / 17:44


Bitlis Devlet Hastanesi'nde yapılan ameliyatın ardından makineye bağlı olarak yaşamını sürdüren Kandemir, iki gün önce helikopter ile Elazığ Fırat Üniversitesi Hastanesi'ne gönderilmişti. Anestezi bölümünde iki gündür makineye bağlı olarak yoğun bakımda tedavi gören Hüsamettin Kandemir bu gün sabah saatlerinde hayatını kaybetti.

Şehit olan Kandemir için Bitlis İl Jandarma Komutanlığı'nda cenaze töreni düzenlendikten sonra, cenazesi Bitlis merkeze bağlı Tanrıyer köyü şehitlik mezarlığında defnedilecek.

Öte yandan yaklaşık bir haftadır Bitlis Devlet Hastanesi yoğun bakım servisinde tedavisi devam eden diğer korucu Hikmet Kandemir'in de hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi.

KAÇIRILAN ASKER VE 2 ÖĞRETMEN İÇİN OPERASYONLAR DEVAM EDİYOR

Ayrıca çıkan çatışma sonrasında teröristlerin Buzlupınar mevkiinde araçları durdurarak kimlik kontrolü yaptıktan sonra kaçırdığı bir asker ve iki öğretmenin kurtarılması için bölgede operasyonlar devam ediyor.

 
Bu haber toplam 55 defa okundu


YAZARLAR
2012-08-07 02:20:16
trtrtr