ESPNEWS Haber Portal, Haber Sistemi, Haber Sitesi Script - Havalanamayan paraşüt yere çakıldı: 2 yaralı
13 yaşındaki çocuk cinayet işledi
Erbilli alimlerden Suriye çağrısı
Mısır Dünya Bankasından 200 milyon $ alacak

Karakter boyutu :13 Punto15 Punto17 Punto19 Punto

Havalanamayan paraşüt yere çakıldı: 2 yaralı

Havalanamayan paraşüt yere çakıldı: 2 yaralı
Fethiye'nin Ölüdeniz Beldesi'ne tatile gelen bayan turist yerden havalandıktan 5 metre sonra türbülansa girince yere düştü. Kazada bayan turist ve pilot hastanelik oldu.
25.06.2012 / 17:44


Edinilen bilgilere göre; Ölüdeniz'e tatile gelen Slovakya uyruklu Lucia Semanova (30), yamaç paraşütü pilotu İbrahim Altın (27) ile birlikte Babadağ'dan Belceğiz Plajı'na tandem (ikili) uçuş yapmak için çıktılar. Öğle saatlerinde Babadağ'ın 1700 metrelik rampasında gerekli uçuş hazırlıklarını yaptı.

Lucia Semanova ile pilot İbrahim Altın uçuşa geçtiler. Yerden havalandıktan kısa bir süre sonra yaklaşık 5 metre yüksellikte türbülansa girince irtifa kaybederek yere düştü. Kazada Slovak uyruklu turist, çeşitli yerlerinden ve Pilot İbrahim Altın hafif şekilde yaralandı.

Yamaç paraşütü pilotu ve müşterisi turist, 112 acil sağlık ekibi tarafından Fethiye Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındılar. Kaza ile ilgili soruşturmayı Ölüdeniz Jandarma karakol Komutanlığı sürdürülüyor.

Yaşadıklarını anlatan pilot İbrahim Altın, "1700 metrede kalkış yaptığımız anda 5 metre yükseklikte türbülansa girince yere düştük" dedi.
Bu haber toplam 58 defa okundu


YAZARLAR
2012-08-07 02:20:16
trtrtr