ESPNEWS Haber Portal, Haber Sistemi, Haber Sitesi Script - Türkiye finans kurumsal kimliğini yeniledi
13 yaşındaki çocuk cinayet işledi
Erbilli alimlerden Suriye çağrısı
Mısır Dünya Bankasından 200 milyon $ alacak

Karakter boyutu :13 Punto15 Punto17 Punto19 Punto

Türkiye finans kurumsal kimliğini yeniledi

Türkiye finans kurumsal kimliğini yeniledi
Türkiye Finans, son iki yılda yaşadığı hızlı büyümenin ardından tüm iş süreçlerine yansıttığı gelişim ve atılım programı kapsamında kurumsal kimliğini yenilediğini açıkladı.
25.06.2012 / 17:46


Logo ve amblemini yenileyen ve bunu tüm kurumsal kimlik çalışmalarına yansıtan Türkiye Finans, yeni dönemde mottosunu "Türkiye’nin Finans'ı Türkiye Finans" olarak belirledi.

Yenilenen kurumsal kimlik hakkında bilgi veren Türkiye Finans Genel Müdürü Derya Gürerk, şu değerlendirmede bulundu:

"Gelişime odaklı istikrarlı bir büyüme sergilerken aynı zamanda birçok yeniliği hayata geçirdik. Sermayemizi yüzde 122 oranında arttırdık. Şube sayımızı 186’ya çıkardık. Yılsonuna kadar şube sayımızı 200'ün üzerine çıkarma hedefimizi hayata geçireceğiz. Finansal açıdan gücümüzü katlarken,çok daha kuvvetli bir şekilde yolumuza devam edebilmek için reorganizasyona gittik. Vizyonumuz ve misyonumuzdan organizasyon yapımıza, çalışma disiplinimizden iş süreçlerimize, performans sistemimizden hedeflerimize kadar önemli bir gelişim sürecinden geçtik. Tüm bunları yaparken de temel prensibimiz olan katılım bankacılığı ilkelerinden ödün vermeden müşterilerimizin beklentilerini karşılamaya devam ediyoruz. Şu anda yaşadığımız kurumsal kimlik dönüşümü, tüm bu başarılı süreçlerin sonuçlarının paydaşlarımıza bir yansımasıdır."

Gürerk, "Bu süreçte katılım bankacılığının sağlam altyapısının ve finansman modelinin tam olarak algılanması için uzun dönemli bir reklam kampanyası başlatacağız"açıklamasında bulundu.
Bu haber toplam 48 defa okundu


YAZARLAR
2012-08-07 02:20:16
trtrtr