ESPNEWS Haber Portal, Haber Sistemi, Haber Sitesi Script - Altın Pusula Halkla İlişkiler Ödülleri yarın verilecek
13 yaşındaki çocuk cinayet işledi
Erbilli alimlerden Suriye çağrısı
Mısır Dünya Bankasından 200 milyon $ alacak

Karakter boyutu :13 Punto15 Punto17 Punto19 Punto

Altın Pusula Halkla İlişkiler Ödülleri yarın verilecek

Altın Pusula Halkla İlişkiler Ödülleri yarın verilecek
11. Altın Pusula Halkla İlişkiler Yarışması ödülleri yarın Askeri Müze ve Kültür Sitesi Komutanlığı'nda düzenlenecek törenle verilecek.
25.06.2012 / 17:46


Türkiye Halkla İlişkiler Derneği'nden (TÜHİD) yapılan açıklamaya göre, özel sektör, kamu kuruluşları, sivil toplum kuruluşları ve genç iletişimcilerin 193 proje ile katıldığı yarışmanın ödül törenine, devlet erkanı ve Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı-UNDP Mukim Temsilcisi ve Birleşmis Milletler Türkiye Mukim Koordinatörü Shahid Najam başta olmak üzere, jüri üyeleri, kamu ve özel sektör temsilcileri, iletişimciler ve medya mensupları katılacak.

Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) ile yapılan işbirliği neticesinde sosyal ve çevresel etkileri en iyi ele alan projeye UNDP Özel Ödülü'nün de verileceği gecede, büyük ödül, jüri özel ödülü, kategori ve genç iletişimciler kategorisinde ödüller verilecek.

Türkiye Halkla İlişkiler Derneği Başkanı Fügen Toksü, 11. Altın Pusula heyecanının yanı sıra ''UNDP özel ödülü'' ile birlikte Altın Pusula'nın uluslararası değer kazandığını belirterek, ''Altın Pusula sektörün itibarını yücelten ve iletişim projelerine verilen değeri ortaya çıkartan bir ödül program ve gelecek yıllarda güçlenerek bu misyonuna devam edecek'' açıklamasında bulundu.
Bu haber toplam 46 defa okundu


YAZARLAR
2012-08-07 02:20:16
trtrtr