ESPNEWS Haber Portal, Haber Sistemi, Haber Sitesi Script - 'Hamit Altıntop'u aldık yeter'
13 yaşındaki çocuk cinayet işledi
Erbilli alimlerden Suriye çağrısı
Mısır Dünya Bankasından 200 milyon $ alacak

Karakter boyutu :13 Punto15 Punto17 Punto19 Punto

'Hamit Altıntop'u aldık yeter'

'Hamit Altıntop'u aldık yeter'
Ünal Aysal'ın Bitsin talimatı vermemesi ve Hamit yeter telkininin olduğu, işin tamamen kapanma noktasına geldiği ortaya çıktı
25.07.2012 / 15:25


G.Saray'da Felipe Melo transferinin 'kopma noktasına' gelmesinin ardında yatan nedenlerin yönetim içi muhalefet, Aysal'ın "Bitsin" talimatı vermemesi ve "Hamit yeter" telkininin olduğu, işin tamamen kapanma noktasına geldiği ortaya çıktı

G.Saray'da Felipe Melo transferinin 'kopma noktasına' gelmesinin ardında yatan nedenlerin yönetim içi muhalefet, Aysal'ın "Bitsin" talimatı vermemesi ve "Hamit yeter" telkininin olduğu, işin tamamen kapanma noktasına geldiği ortaya çıktı Galatasaray'da haftalardır adeta yılan hikayesine dönen ve önceki gün yaşanan son dakika krizi ile yatma noktasına gelen Felipe Melo transferinde yaşanan olumsuz gelişmeler, teknik direktör Fatih Terim'i hem üzdü, hem de bir hayli öfkelendirdi.

Brezilyalı yıldız futbolcuyu önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek kadrosunda mutlaka görmek isteyen Sarı-Kırmızılı takımın hocası, bu transferin son dakikaya bırakılmasından ve transferin bir türlü bitirilememesinden dolayı büyük rahatsızlık duyuyor.

FEDAKARLIK DA YETMEDİ

Felipe Melo'nun alınmasını herkesten çok isteyen İmparator, taraftarın da sevgilisi olan yıldızın transferi ile yakından ilgilenmiş, Avusturya kampında da yönetici Abdurrahim Albayrak kanalıyla aradaki sorunları çözmeye çalışmıştı. Ancak sambacının menajerlerinin istediği yüksek komisyon, yönetim içinden Melo'nun maliyetine karşı yapılan muhalefet ve bütçeyi de kısma düşüncesi, bu transferi bir anda çıkmaza soktu. Melo'nun takımda kalmak için yaptığı kısmi fedakarlık da yeterli görülmeyince, işler tamamen kopma noktasına geldi.

İşte Melo'nun alınamama sebepleri...

1- YÖNETİM İÇİ MUHALEFET

Melo'nun geçen sezon başı alınması ve ödenen yüksek yıllık ücreti, yönetimde sert tartışmalar yaşanmasına neden olmuştu. Özellikle bu transferi çok isteyen Fatih Terim'in hedef alınması, hocanın tepkisine yol açmıştı. Liverpool ile oynanan özel maçın sonunda özellikle Melo konusunda açıklamalar yapan Terim, yapılan tüm transferlerin maliyet hesaplarını açıkça dile getirmiş ve kulübün menfaatlerini herkesten çok gözettiğini belirtmişti. İşte Melo konusunda yaşanan o dönemki yönetim içi hesaplar, Brezilyalı için bu sezon ödenecek para ve ayrılacak bütçeyi de etkiledi. Melo için kısılan bütçe nedeniyle pazarlığı sıkı tutan futbol şubesi, oyuncunun ücretini indirmeyi kabul ettirmesine karşın, yine yönetim içi bütçe anlaşmazlığı sebebiyle transferi sonuçlandırılamadı.

2- AYSAL 'BİTSİN' DEMEDİ!

 Brezilyalı futbolcu Felipe Melo için yapılan pazarlıklar esnasında indirilen rakamlar ve düşürülen miktarlar sürekli başkan Ünal Aysal'a bildirildi. Ancak Aysal'ın, özellikle yakın yönetici çevresindeki isimleri de dinleyerek, Melo'nun maliyetini çok bulması ve menajerlerin istediği rakamların yüksekliği, transferde son nokta koyulmasını ve "Transferi bitirin" talimatını vermesini engelledi. Bu durum teknik direktör Fatih Terim'i çok üzdü.

3- 'HAMİT'İ ALDIK YETER'

 Yine yönetim içinde, futbol komitesinden sorumlu yöneticilerle ters düşen diğer yöneticiler, başkana yaptıkları telkinlerde "Hamit'i aldık, artık Melo'ya hiç gerek yok" düşüncesini işlediler. Hamit Altıntop'un, Felipe Melo'nun yerini dolduracağını söyleyen bazı yöneticiler, başka Ünal Aysal'ın Brezilyalı futbolcu konusunda ısrarcı olmamasını sağlayarak, Terim'in çok istediği sambacının alınmamasını sağladılar.

(habertürk)
Bu haber toplam 70 defa okundu


YAZARLAR
2012-08-07 02:20:16
trtrtr