ESPNEWS Haber Portal, Haber Sistemi, Haber Sitesi Script - Turgutluspor'dan bir transfer daha!
13 yaşındaki çocuk cinayet işledi
Erbilli alimlerden Suriye çağrısı
Mısır Dünya Bankasından 200 milyon $ alacak

Karakter boyutu :13 Punto15 Punto17 Punto19 Punto

Turgutluspor'dan bir transfer daha!

Turgutluspor'dan bir transfer daha!
TFF 1. Lig ekiplerinden Denizlispor Teknik Direktörü Engin İpekoğlu, ''Hem borç ödeyeceksiniz hem de şampiyonluğa oynayacak bir kadro oluşturacaksınız...
08.08.2012 / 23:46


TFF 1. Lig ekiplerinden Denizlispor Teknik Direktörü Engin İpekoğlu, ''Hem borç ödeyeceksiniz hem de şampiyonluğa oynayacak bir kadro oluşturacaksınız. Bu sene için zor görünüyor. Bu konuda konuşmak ve hedef belirlemek açısından daha erken olduğunu düşünüyorum. Hedef belirlerken hedefin altında kalmamak lazım'' dedi.

Bolu'nun Gerede ilçesinde 22 kişilik bir ekiple yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Denizlispor, güne çift idmanla devam ediyor. Antrenmanlarda güce ve kondisyona dayalı hazırlık çalışması yapan Denizlispor, takıma yeni katılan oyuncuların uyum sağlaması açısından yoğun bir hazırlık dönemi geçiriyor.

Denizlispor Teknik Direktörü İpekoğlu AA muhabirine yaptığı açıklamada, 10 gündür Bolu'da kamp yaptıklarını belirterek, kulübün geçirdiği kongre süreci nedeniyle yeni sezon hazırlıklarına geç başladıklarını ifade etti.

İpekoğlu, ligin başlamasına yaklaşık 4,5 hafta kala antrenmanlara başlamalarının yanı sıra geçen seneden yaklaşık 15 tane oyuncunun takımdan ayrılmasının sıkıntılı birsüreç yaşamalarına neden olduğunu anlatarak, bu sıkıntıların azalmasına rağmen hala devam ettiğini bildirdi.

Teknik anlamda da sıkıntılı bir süreç yaşadıklarını dile getiren İpekoğlu, ''Her şeye rağmen ligin başlamasına yaklaşık 2.5 haftalık bir süre kaldı. Bu süre içinde hazırlık maçları yapıyoruz, eksiklerimizi görmeye çalışıyoruz. Kadromuzu bile tam oluşturmuş değiliz'' ifadelerini kullandı.

İpekoğlu, Bolu'da oynayacakları 3 hazırlık maçı ve ardından İzmir'de düzenlenecek Ege Kupası sonrasında sahaya çıkaracakları ilk 11'i belirleyeceklerini vurgulayarak, bu turnuvayla yeni transferlerin de katılımıyla ligde sahaya sürecekleri ilk 11'i belirleme şanslarının olduğunu kaydetti.

- Hedefi belirlerken hedefin altında kalmamak lazım- 

İpekoğlu, Denizlispor olarak ligde bir hedef belirlemek için erken olduğunu belirterek, konuşmasını şöyle sürdürdü:

''Gerçekleri ortaya koymak lazım. Takımda çok ciddi anlamda bir borç yükü var. Yeni gelen başkanımız ve yönetim kurulu bu borç yükünü hafifletmek için çaba gösteriyor. Diğer taraftan da yarışmacı olarak Denizlispor'un kadrosunu bizimle beraber oluşturmaya çalışıyor. Hem borç ödeyeceksiniz hem de şampiyonluğa oynayacak bir kadro oluşturacaksınız. Bu bu sene için zor görünüyor. Bu konuda konuşmak ve hedef belirlemek açısından daha erken olduğunu düşünüyorum. Hedef belirlerken hedefin altında kalmamak lazım. Ancak Ege Kupası'ndan sonra kadromuzu şekillendirip hedefler konusunda konuşmaya başlayabiliriz. Bu sene hedef şampiyonluk olmayabilir. Ama biz Denizli olarak, her zaman hedefi olan bir takım olarak gizli gizli şampiyonluğu hedefleyeceğiz.''

İpekoğlu, Denizlispor'un hem mali yapısını düzenleyecek hemde gelecek senelerde takıma katkı sağlayacak genç oyuncuları da kadroya kazandırarak iskelet kadro oluşturmak istediklerini vurgulayarak, ''Burada genç arkadaşlarımızı takıma monte edemezsek, borçlar önümüzdeki senelerde katlaya katlaya gidecektir. Bu sebeple gençlere yatırım yapma zorunluluğumuz var. Tabi ki gençlerin vereceği performansta çok önemli diye düşünüyorum. İnşallah onlarda kendilerinden bekleneni verirler'' diye konuştu.
Bu haber toplam 297 defa okundu


YAZARLAR
2012-08-07 02:20:16
trtrtr