ESPNEWS Haber Portal, Haber Sistemi, Haber Sitesi Script - Fenerbahçe'de aranan kan Gomis
13 yaşındaki çocuk cinayet işledi
Erbilli alimlerden Suriye çağrısı
Mısır Dünya Bankasından 200 milyon $ alacak

Karakter boyutu :13 Punto15 Punto17 Punto19 Punto

Fenerbahçe'de aranan kan Gomis

Fenerbahçe'de aranan kan Gomis
Fenerbahçe, Lyon ile pazarlık masasına oturdu. Dinamo Tiflis maçının golsüz bitmesi Kocaman'ı kızdırdı, Fransız ekibine teklif gitti.
25.07.2012 / 15:27


Hazırlık maçlarında gol yollarında sıkıntı çeken Fenerbahçe (MTK Budapeşte 1-1, Newcastle 1-1 ve Dinamo Tiflis 0-0) bir süredir gündeminde olan Bafetimbi Gomis için yeniden harekete geçti. Lyon ile yapılan görüşmelerde önemli mesafe alan Fenerbahçe, Senegal asıllı Fransız oyuncuyu ikna edemiyordu. 10 milyon euro bonservis isteyen Lyon'a 7 milyon euro ve Bienvenu teklif edildi.


BAŞKAN, CUMA GECESİ AÇIKLAYABİLİR

 Mali kriz nedeniyle takasa sıcak bakmayan Fransız ekibi rakamın yükseltilmesini istedi. Aykut Kocaman'ın ilk tercihlerinden biri olan Gomis'in ikna edilmesi halinde bu transferin daha kolay olacağı belirtiliyor. Başkan Aziz Yıldırım cuma akşamı düzenlenecek forma tanıtımında Gomis'i açıklayabilir. Fenerbahçe Sow'u da devreye sokarak hafta sonuna kadar işi 9 milyon euro civarında bitirebilir.


GOLÜN ADI GOMİS

 Aykut Kocaman yıllardır Gomis gibi hızlı, yırtıcı bir forvet istiyor. Lyon'da üç sezonda 54 maça çıkan Fransız asıllı Senegalli futbolcu 26 gol attı. 26 yaşındaki Gomis'in Şampiyonlar Ligi'nde 9 maçta 7 gol atması da kalitesinin kanıtı oldu. Gomis 6 kez de milli formayı giydi.

(fotomaç)

 
Bu haber toplam 72 defa okundu


YAZARLAR
2012-08-07 02:20:16
trtrtr