ESPNEWS Haber Portal, Haber Sistemi, Haber Sitesi Script - Es-Es tur için İskoçya'ya gitti
13 yaşındaki çocuk cinayet işledi
Erbilli alimlerden Suriye çağrısı
Mısır Dünya Bankasından 200 milyon $ alacak

Karakter boyutu :13 Punto15 Punto17 Punto19 Punto

Es-Es tur için İskoçya'ya gitti

Es-Es tur için İskoçya'ya gitti
UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turu rövanş maçında, yarın Saint Johnstone ile deplasmanda karşılaşacak Eskişehirspor, özel uçakla İskoçya'ya gitti.
25.07.2012 / 15:30


Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal, Anadolu Üniversitesi Havaalanı'nda gazetecilere yaptığı açıklamada, takımın kendi sahasında aldığı 2-0'lık skor avantajıyla İskoçya'ya gittiğini söyledi.

Türkiye'yi, Avrupa'da en iyi şekilde temsil edeceklerini ifade eden Ünal, şöyle konuştu:

''Eskişehirspor'un 37 yıllık Avrupa özlemi var. Geçen sezon tribünlerimiz 'Avrupa aşkına' diye adeta yıkıldı. Avrupa'yı çok arzu ettik. Rabbim bir şekilde nasip etti. Onun için ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek, Eskişehirspor camiasına yakışır. Elimizdeki mevcut kadronun bunu başaracağına inanıyorum. Hem futbolcularıma hem de teknik ekibime bu anlamda güveniyorum. İnşallah tur atlayıp gülen taraf olacağız ve ardından Marsilya'yı da Eskişehir'de misafir edeceğiz.''

-''İnşallah turu atlayacağız''-

Eskişehirspor Sportif Direktörü Zafer Tüzün de 22'si futbolcu toplam 150 kişilik kafileyle İskoçya'ya gittiklerini bildirdi.

Eskişehir'in 37 yıl aradan sonra Avrupa heyecanı yaşadığını hatırlatan Tüzün, ''İskoçya'ya avantajlı bir skorla gidiyoruz. İnşallah turu atlayacağız. Bundan sonra karşımıza çıkacak takımlar, ülkesinin güçlü takımları olacak. Bu anlamda Marsilya'yı da eleyeceğimizi düşünüyorum'' dedi.

Bir gazetecinin ''Batuhan Karadeniz ile teknik direktör Ersun Yanal arasında tartışma yaşandığı ve bu yüzden maç kadrosuna alınmadığı iddia ediliyor'' sözü üzerine Tüzün, ''Yani bir tartışma olmadı. Batuhan bizim futbolcumuz. 'Antrenmana katılma' ya da 'kadro dışısın' gibi bir söylem olmadı. Maç kadrosuna alınmaması tamamen hocanın tercihi'' değerlendirmesini yaptı.

İskoçya'ya giden kafilede Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, CHP Eskişehir Milletvekili Kazım Kurt, Merkez Odunpazarı ilçe Belediye Başkanı Burhan Sakallı da yer aldı.
Bu haber toplam 110 defa okundu


YAZARLAR
2012-08-07 02:20:16
trtrtr