ESPNEWS Haber Portal, Haber Sistemi, Haber Sitesi Script - Fenerbahçe'den yeni sponsorluk anlaşması
13 yaşındaki çocuk cinayet işledi
Erbilli alimlerden Suriye çağrısı
Mısır Dünya Bankasından 200 milyon $ alacak

Karakter boyutu :13 Punto15 Punto17 Punto19 Punto

Fenerbahçe'den yeni sponsorluk anlaşması

Fenerbahçe'den yeni sponsorluk anlaşması
Fenerbahçe Kulübü, sağlık sponsorluğu için daha önce anlaşmaya vardığı Medical Park Sağlık Grubu ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.
25.06.2012 / 17:42


Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadı 1907 Tribünü'nde düzenlenen imza törenine Fenerbahçe Kulübü Başkanvekili Abdullah Kiğılı, Medical Park Hastaneler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Usta, Fenerbahçe Sağlık Hizmetlerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Serdar Erkan ile yönetim kurulu üyesi Hüseyin Topbaş katıldı.

Düzenlenen basın toplantısında konuşan Abdullah Kiğılı, çok önemli bir toplantıyı gerçekleştirdiklerini belirterek,''Fenerbahçe Spor Kulübü gibi büyük bir marka, Türkiye'nin en önde gelen sağlık kuruluşlarından Medical Park Hastaneler Grubu ile önemli bir işbirliği çerçevesinde bir araya gelmiş bulunuyoruz. Bu iş birliği sayesinde geçmişten bugüne kadar binlerce sporcu yetiştiren, ülke sporuna büyük katkıları olan Fenerbahçe Spor Kulübü'nün tüm sporcularının sağlık sorumluluğu bundan böyle Medical Park güvencesi altına girmiştir'' diye konuştu.

Gerçekleştirilecek sponsorlukla Fenerbahçe'yi maddi olarak zora sokmadan bir hizmet alacaklarını dile getiren Kiğılı, şöyle devam etti:

''Fenerbahçe gibi binlerce sporcusu olan bir spor kulübü için sağlık hizmetlerinin en üst düzeyde olması çok önemlidir. Branş ayırt etmeksizin spora yaptığımız yatırımlarda, sporun daha da geniş kitlelere ulaşması için Medical Park'ın bize büyük katkıları olacağına inancımız tamdır. Bu birlikteliğimiz bir aile bilinci çerçevesinde ancak bir o kadar da profesyonelce kulübümüze büyük bir yarar sağlayacaktır. Kulübümüzün hem mali durumunu hem de bütçesini zora sokmadan Medical Park'tan bu hizmeti alacağız. Fenerbahçe adına Medical Park Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Usta'ya, Fenerbahçe ailesine hoş geldin diyorum.''

-Usta: ''Fenerbahçe büyük bir kulüp''-

Toplantıda söz alan Medical Park Hastaneler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Usta ise Spor Toto Süper Lig'deki takımların yarısında fazlasına sağlık hizmeti verdiklerini söyledi.

Fenerbahçe'nin çok büyük bir kulüp olduğunu kaydeden Usta, şunları söyledi:

''Elbette böyle bir kulüp sağlığını herhangi bir yere emanet edemez. Geleceğini çok iyi kurgulamak zorunda. Sporcu sağlığı açısından baktığımızda Medical Park olarak çok önemli işlere imza atmış bir sağlık gurubundan bahsediyoruz. Spor Toto Süper Lig'deki takımların yarısında fazlasının sağlığı bize emanet ama Fenerbahçe'nin bir ayrıcalığı var. Büyük bir kulüp, ayrıcalıklı bir kulüp. Biz bütün deneyimlerimizi bundan sonra Fenerbahçe'nin tüm sporcuları için harcamak üzere bu birlikteliğe imza atıyoruz. Fenerbahçe'de oynamakta olan bütün sporcuların en üst düzeyde sağlıklarını koruyan ve en fazla maça çıkacak hale getirecek bir hedefe yürüyeceğiz. Bunu başaracağımıza eminim. Türkiye, bilimsel anlamda başarılı olacak bir konuma gelmiştir. Bütün birikimleri Fenerbahçe ve Medical Park olarak birlikte el ele vererek en üst düzeye taşıyıp Fenerbahçe'nin uluslararası sportif başarılarına katkı sağlamak için buradayız. İddialıyız. Birlikte bir aile olarak bunun başarılı bir noktaya ulaşacağına inanıyorum.''

Toplantı karşılıklı atılan imzaların ardından son buldu. Toplantıyı Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri Talat Yılmaz, asbaşkanlar Ali Yıldırım, Tahir Perek, yönetim kurulu üyelerimiz Turan Şahin ve Yalçın Haker ile teknik direktör Aykut Kocaman da takip etti.

AA
Bu haber toplam 63 defa okundu


YAZARLAR
2012-08-07 02:20:16
trtrtr