ESPNEWS Haber Portal, Haber Sistemi, Haber Sitesi Script - Fenerbahçe Reto Ziegler'i bırakmıyor
13 yaşındaki çocuk cinayet işledi
Erbilli alimlerden Suriye çağrısı
Mısır Dünya Bankasından 200 milyon $ alacak

Karakter boyutu :13 Punto15 Punto17 Punto19 Punto

Fenerbahçe Reto Ziegler'i bırakmıyor

Fenerbahçe Reto Ziegler'i bırakmıyor
Transferin hızlı takımı Fenerbahçe'de hareketli saatler yaşanıyor.
25.06.2012 / 17:44


 Savunmanın sol tarafına Kayserispor'dan Hasan Ali Kaldırım'ı transfer eden, bu hamlesiyle de Reto Ziegler ile yeniden anlaşılmayacak spekülasyonlarına hedef olan Fenerbahçe Yönetimi'nin İsviçreli futbolcu ile temaslarını sürdürdüğü ve Juventus Kulübü ile anlaşmaya çok yakın oldukları ileri sürüldü.

İtalya Ligi Serie A dan haberler veren Calcionews internet sitesi; Juventus Kulübünün Ziegler için istediği 4 milyon euroya karşılık Fenerbahçe'nin 3 milyon önerdiğini ve anlaşma sağlanmasına çok yakın olunduğunu iddia etti.

Calcio news haberinde "Ziegler önümüzdeki sezon Fenerbahçe forması giymeye devam edecek" başlığını kullanırken, haberin içeriğinde Şampiyonlar Ligi vizesi alan sarı lacivertlilerin güçlü ve alternatifi bol olan bir kadro kurmayı hedeflediğini yazdı.

Sarı Lacivertli yönetimin bu hafta önemli adımlar atmaya hazırlandığı ve prensip anlaşmasına vardıkları oyuncular ile nihai anlaşmaları imzalamanın peşinde oldukları öğrenildi.

Sezon bitiminden itibaren konuşulan Mehmet Topal transferini noktalamak isteyen Fenerbahçe Yönetimi'nin salı günü milli futbolcu ile bir araya geleceği ve genel hatlar üzerinde varmış oldukları anlaşmanın detaylarını konuşacakları belirlendi. Daha sonra Mehmet'in kulübüValencia ile temasa geçecek olan yönetimin 5 milyon Euroluk bir teklif ile bu transferi noktalamayı planladığı belirlendi.  

Tino Costa'nın eşini de ikna etmeye çalışan yönetticilerin, başarılı olmaları konusunda iki futbolcu için 10 milyon euroluk paket bir bonservis bedelini İspanyol Kulübüne önermeyi düşündükleri gelen haberler arasında.

(Milliyet)
Bu haber toplam 64 defa okundu


YAZARLAR
2012-08-07 02:20:16
trtrtr