ESPNEWS Haber Portal, Haber Sistemi, Haber Sitesi Script - Aybaba imzayı attı, 'küçülmeyeceğiz' dedi..
13 yaşındaki çocuk cinayet işledi
Erbilli alimlerden Suriye çağrısı
Mısır Dünya Bankasından 200 milyon $ alacak

Karakter boyutu :13 Punto15 Punto17 Punto19 Punto

Aybaba imzayı attı, 'küçülmeyeceğiz' dedi..

Aybaba imzayı attı, 'küçülmeyeceğiz' dedi..
Beşiktaş Kulübü, daha önce sözleşme imzaladığı teknik direktör Samet Aybaba için bugün basın önünde imza töreni düzenlendi.
25.06.2012 / 17:45


Beşiktaş Kulübü, daha önce sözleşme imzaladığı teknik direktör Samet Aybaba için basın önünde imza töreni düzenlendi...

Teknik direktör Samet Aybaba imza törenine "Feda" tişörtü ile katıldı....
İmza töreninde ilk sözü Fikret Orman aldı. Orman, "Gençliğimin ilk günlerinde beraber olduğum insanların başında olmak bana nasip oldu. Samet Hoca başta olmak üzere teknik heyeti ile beraber düzgün işler yapacağımıza inanıyorum. Çok mutluyum ve Samet Aybaba'yı cesaretinden dolayı tebrik ediyorum. Samet Aybaba hiçbir şart önermedi. Ücret bile konuşmadık. Konu Beşiktaş olunca tüm problemler tefarruata döner. İyi şeyler yapacağımıza inanıyorum. Hayırlısı olsun. Allah bize iyi günler görmeyi nasip etmedik." dedi.


AYBABA: "ZİRVEYE OYNAYAN BEŞİKTAŞ..."


Yeni teknik direktör Samet Aybaba, "Her şeyin daha iyi olacağına inanıyorum. Bu camianın görmek istediği enerjimizi kullanmak istiyoruz. Bu işin altından kalkacağız. Beşiktaş büyük takım. Her şeyi yeniden yapılandırarak, sahada koşan mücadele eden, isimlere değil sahada yaptıklarına bakarak, daha önce kaybedilen değerleri toparlayarak zirveye oynayan bir Beşiktaş yaratacağız. Herkes rahat olsun. Başkanımıza, yönetim kuruluna ve bize destek olan herkese teşekkür ederim." ifadeleri kullandı.
Tamer Kıran ise "Amacımız Beşiktaş'a en fazla yakışanı seçmekti. Hiçbir şey için geç kalmadık. Sayın hocamızla anlaştıktan sonra hemen çalışmaya başladık. Herkesin içi rahat olsun, herkes bu takıma güvensin. Biz bir yola çıktık ve Beşiktaş için en iyi olanı yapacağız." dedi.


ORMAN: "TRANSFERİ TAMER KIRAN YÖNETİYOR"


Samet Aybaba, yardımcı antrenör konusunda, "Roland Koch'a teşekkür edeceğiz. Daha farklı bir yapılanmaya gideceğiz. Küçülme diye bir şey yok. Biz ne yapması gereken oyuncularla mücadele edeceğiz" şeklinde konuştu.
Fikret Orman, "Beşiktaş bütçesi kadar hareket edecek. Beşiktaş'ın tarihi başarılarına baktığımızda, hep istikbale yönelik isimlerle gelmiştir. Transferlerle alakalı bütün görüşmeleri Tamer Kıran yönetiyor." dedi.

 



 

 



 
Bu haber toplam 55 defa okundu


YAZARLAR
2012-08-07 02:20:16
trtrtr